Noutati

+40 (369) 437 234     suport@smilecredit.ro

Românii care au beneficiat de amânarea ratelor trebuie să dea acum banii înapoi băncilor

Luni, 15 martie, a expirat perioada de amânare, iar băncile ar trebui să fie pregătite situațiile în care consumatorii nu vor putea să-și respecte obligațiile de plată, avertizează Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor.


Băncile, obligate să convertească în moneda națională creditele luate în franci elvețieni

Opt bănci din Croația au fost obligate de justiție să convertească creditele din franci elveţieni (CHF) în kuna, la cursul de la data acordarii, anunță Bursa.ro.


Guvernul a aprobat normele pentru amânarea ratelor la bănci. Ce condiții trebuie îndeplinite

Executivul va continua şi după 1 ianuarie 2021 măsurile de sprijin acordate celor aflaţi în dificultate din cauza pandemiei COVID-19, conform unui comunicat al ministerului, informează Agerpres.


Credit ipotecar cu dobândă zero

Credit pentru cumpărarea unei locuințe, cu rambursare în 20 de ani, cu dobândă zero, foro niciun cost de finanțare. Aceasta este oferta Băncii Nordea din Danemarca, însă în această țară există o situație specială.


Medie de 2.200 de lei, bani de cheltuială pentru Black Friday

Românii vor aloca, în medie, 2.200 de lei pentru cumpărăturile de Black Friday, anunță un studiu realizat de Kantar România. Mai mult de jumătate dintre români (54%) vor cumpăra cel puţin un produs în cadrul campaniei de reduceri Black Friday din acest an, se arată în cercetare.


Analiză Frames: Pandemia COVID schimbă radical obiceiurile de consum de Black Friday

După recordul de vânzări din 2019, Black Friday 2020 se anunță a fi o sărbătoare a shopping-ului sub semnul austerității. Pandemia de COVID 19 a influențat în mod semnificativ obiceiurile de consum. În 2020, românii nu mai cumpără atât de multe haine, produse cosmetice și accesorii -vedetele precedentelor ediții Black Friday, și se vor concentra pe bunurile de strictă necesitate, care au legătură cu munca și traiul de acasă, potrivit unei analize Frames.


Restantele au scazut cu 7,44%. Romanii își platesc tot mai mult din restantele la creditele in lei.

Potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei, valoarea totala a creditelor restante in lei ale populatiei si firmelor a insumat, luna trecuta, 4,62 miliarde de lei.


Atenție atunci când cauți rapid, bani de împrumut. Capcanele caselor de amanet

O casa de amanet este un tip aparte de creditor. Mai precis, deși intra în categoria instituțiilor financiare nebancare, aceasta are dreptul de a oferi exclusiv credite de tip amanet.


Coronavirusul a crescut comerțul online

Felul în care românii erau obișnuiți să-și facă cumpărăturile s-a schimbat în timpul pandemiei de coronavirus, în plus, această perioadă a impulsionat comerțul online din România.


Rambursarea creditelor în condiții de siguranță în perioada epidemiei COVID-19 de către clienții Smile Credit IFN SA

În vederea limitarii deplasărilor clienţilor la bancă, toți clienții noștri beneficiază de posibilitatea achitării online a ratelor curente sau restante integral/parțial din contul de client de pe site prin virament bancar sau prin debitarea cardului de către operatorii noștri.


Masuri de prevenire Coronavirus (Covid-19)

În plină agitație cu privire la Coronavirus (Covid-19) aveți două soluții: fie vă panicați, luați toate magazinele la rând, goliți rafturile, să nu vă prindă sfârșitul lumii cu stomacul gol, fie vă vedeți în continuare de viață, așa cum ați făcut ca și până acum.


Black friday 2019. Când va avea loc "Vinerea Neagră"

Black friday 2019 se aproprie cu pași repezi. Magazinele au început deja numărătoarea inversă.


SMILE CREDIT IFN SA membru al Patronatul Creditului IFN a participat la evenimentul

Creditul de Consum IFN: Reglementare, Competitivitate, Responsabilitate Conferinta Nationala a Creditului de Consum IFN sub egida PCIFN Editia I, 16 noiembrie 2017


Doar Smile Credit IFN SA – a scazut dobanda cu 1 octombrie

IFN-urile nu au scazut dobanzile, dupa intrarea in vigoare a restrictiilor BNR

BNR a impus de la începutul lunii octombrie restricționarea creditelor acordate de IFN-uri, prin majorarea de 10 ori a capitalului necesar pentru creditele cu dobânzi ridicate sau prin reducerea dobânzilor, până la o cotație maximală stabilită de BNR. Cu alte cuvinte: IFN-urile au fost obligate ori să mărească aportul social și să mențină dobânzile ridicate, ori să scadă dobânzile, intrând sub reglementarea Băncii Naționale.


De cât are nevoie pentru a trăi decent: 2.273 de lei la oraş şi 1.831 de lei la ţară

Familia medie, formată din doi adulţi şi doi copii, care locuieşte în mediul urban are un cost de 2.273 de lei pentru a-şi acoperi un trai decent, iar cea din mediul rural – de 1.831 de lei, arată un studiu al Institutului pentru Cercetarea Calităţii Vieţii (ICCV).


Codul fiscal de la 1 ianuarie: TVA scade la 19%, dispar supraacciza pe carburanţi şi taxa pe stâlp

Anul 2017 începe cu noi reduceri de taxe, precum scăderea cotei generale de TVA de la 20% la 19%, şi cu eliminarea taxei pe construcţiile speciale şi a supraaccizei la carburanţi, în valoare de 7 eurocenţi/litru, transmite Agerpres. Măsurile menţionate au prevăzută ca dată de intrare în vigoare 1 ianuarie 2017, deşi sunt cuprinse în Codul fiscal care se aplică din 1 ianuarie 2016.