Coronavirusul a crescut comerțul online

+40 (369) 437 234     suport@smilecredit.ro

Coronavirusul a crescut comerțul online


Felul în care românii erau obișnuiți să-și facă cumpărăturile s-a schimbat în timpul pandemiei de coronavirus, în plus, această perioadă a impulsionat comerțul online din România. Un studiu realizat de către agenția internațională de research Gemius, cu suportul eMAG, Avon și Starcom arată că a crescut numărul de utilizatori de Internet care cumpără online. Totodată, studiul arată și o evoluție semnificativă în ceea ce privește frecvența cu care consumatorii apelează la acest canal, respectiv o creștere, a celor care fac cumpărături săptămânal, cu 10 puncte procentuale față de perioada dinaintea pandemiei.

Creșteri importante au fost observate și în ceea ce privește procentul consumatorilor care alocă un buget mai mare de 300 de lei lunar pentru cumpărături online, dar și în rândul celor care aleg să plătească online cu cardul.

Smile credit oferă credite online, banii intrând direct pe card. Printre avantajele oferite de accesarea unui împrumut de la Smile Credit se numără: posibilitatea de rambursare anticipată fără plata unei dobânzi de penalizare; dobânda 0% dacă returnezi banii în maxim 7 zile; poți împrumuta până la 2000 Lei, iar dobânda este de numai 1, 1% pe zi.